En "hyggelig" bisettelse

Vist 1802 ganger. Følges av 4 personer.

Kommentarer

Hei Dag-Geir Bergsvik Knutsen! Det er så koseligt å se bilder og lese allt dette i fra Nordnes, jeg bodde i Haugeveien i noen år da jeg var barn , det var der jeg bgynte å snakke,Siden har jeg snakket mer og mer, det var vel den beste tiden i min bardom! Mor og Far ble vigde i Nykirken, det var kjekt å se bilde av den.
Du skriver så koseligt, liker godt det du skriver Dag-Geir

Takker så mye for hyggelige ord. Ja da skulle du være rimelig godt kjent på Nordnes. Hvilket nr. bodde du i, hadde bare vært moro å vite det.
Vi var jo kanskje i slekt med hverandre også, men det fikk vi ikke utdype.
Takk igjen for hyggelig tilbakemelding.

Hyggelig å lese det du skriver her,Dag-Geir.Det skulle vært sånne damer som Fru Neverdal i dag også.Det fins noen som henne,som man sier God dag til når man treffer en.

Hallo Anne-Grete Takker så mye for hyggelig komentar. Ja en finner ikke så mange slike damer det er sikkert. Hun var en svært koselig dame også og altid et lite skøyeraktig blikk i øyenkroken. Bare så trist at en ikke får ta opp på bånd alt hun visste om Nordnes, men hun sitter godt i mitt minne.

Når jeg leser det du skriver,får det meg til å tenke på de gamle damene som min mor var hjemmehjelp for.Noen ganger gikk jeg til disse damene og vasket,for min mor var syk.Det var ikke alltid det ble så mye vasking,for de ønsket heller at vi tok en kopp kaffe og pratet litt med de.Dette er noe jeg ikke kommer til å glemme.

Hei igjen. Ja det er vel ofte slik at vi liker bedre å få prate litt, enn å bare se andre arbeide, når enn har nok av tid. De fleste eldre blir glad når noen kommer, det samme vil vel skje med oss vil jeg anta.
Takk for komentaren.

Det finnes enkelte mennesker som har en medfødt naturlig autoritet, ikke en slik som er basert på hersketeknikk og frykt men på kjærlighet og respekt for andre mennesker. Det er noe udefinerbart med slike personer som om de har en iboende kraft i seg som gjør dem naturlig selvsikre, en type mennesker man både liker og respekterer og ikke minst alltid kan stole på. Antakelig var denne Fru Neverdal som du skriver så hyggelig om et slikt menneske.

Ja det har du helt rett i orly der finnes en del slike mennesker som det oser autoritet av, men ikke en slags hersker trang eller ovenfra og ned holdning. Jo fru Neverdal var et menneske som en følte en naturlig trang til å bukke fint når en treff henne. Hun var et flott menneske, og fortjener all den ros hun kunne få. Takk for din fine utdypende kommentar orly.

Annonse

Nye bilder