Påskefred.

Bloggen er lagt om du finner artikkelen Påskefred.Her

LES OGSÅ
Påskefred
Hvor ble julen av
Inntrykk fra 17. mai

TILBAKE TIL
Bloggens hovedside

Vist 1103 ganger. Følges av 8 personer.

Kommentarer

Stilig, et kjempeflott bilde

Takk for det Inga-Alice. bilde er fra min søsters konfirmasjon i mai 1955. Hun sitter til venstre så er deg meg og deretter mine to brødre og så mor. Bilde er tatt i Nordnenesveien. Takk igjen og takk for alle tomlene du har gitt meg på mine artikler, det varmer meg.

Jeg leser det meste du skriver i BA, du er grådig god til å skrive… flotte innlegg som fenger.

Det visste jeg ikke selvsagt, men takk igjen, du er svært hyggelig.

Veldig bra Dag. Ante ikke at det hadde vært pol i “Holbergen”

Nei der ser du Erik det er ike alt vi vet, men det er faktisk sant at vi ropte det inn i butikken. Takk for tilbakemeldingen og spesielt siden den var så positiv

Siden det nærmer seg Påsken så har jeg gravet frem denne lille artikkelen.

<En fin artikkel med mange gode minner…..

Ja det er sikkert Svein-Ove, det er mange minner i disse dagene. Minmer som sitter godt og som er godt for sjelen. Ingen har ondt av å minnes på noe som var godt.

Veldig bra:-) Kjente meg igjen i mye der, også den med sangen:-) Jeg minnes den gode følelsen når denne skulle synges. Jeg tilbrakte mange påsker i min bestemors hus på Dale, Frekhaug, der jeg og hadde en jevngammel kusine. Vi gikk til kirken og fikk med oss alle påskegudstjenestene. Det var noe med påskesalmene, og ikke minst den siste:-) Min kusine, som het Eva derimot, hadde en annen grunn. Hun satt der og ventet i spenning på at presten skulle si navnet hennes.. I all EVA, amen……..
Gode påskeminner!

Ja det er pussig hvordan den sangen sitter Joan. Ofte kan slike minner brenne seg fast på samme måten som din lille artige tilleggshistorie om din kusine Eva. Jo påsken er en tid som gir minner. Tusen takk for dine fine ord.

…. og jammen var du tøff når du ropte inn på Vinmonopolet. Jeg er dessverre sikker på at mange barn ville ønsket å delta i koret.

Ja det syntes vi også den gang, men innrømer at vi bare sto der med døren åpen klar til å løpe hvis du skulle kmme. Husker dette svært godt. Ja det er trist for de barn som opplever slike høytider med fyll og spetakkel, trist er det.

Ja så er vi på en måte igang igjen med påsken. I dag er det nesten som om det ikke er påske som det var en gang. Alle butikker er åpne på Påskaften og vi kan kjøpe dramt helt til Skjærtorsdag, slik har det ikke alltid vært bare les her.

Fantastisk beretning om hvordan det en gang var ! – Kanskje en tankevekker for noen og enhver ?
Flott skrevet.

Takker for det Sissel. Ja la oss håpe at noen får en tankevekker i det vi haster fremover,men mot hva?

Annonse

Nye bilder