Kor e alle helter hen

Vist 1435 ganger. Følges av 5 personer.

Kommentarer

Flott og rørende historie, Dag-Geir! Du har nok mange med deg som husker dette…

Takker så mye for det Åse, jeg håper jo at der er andre som også kjenner seg igjen i denne historien. Noe jeg selvsagt tror og har fått tilbakemelding på, og da er det fint å skrive om slike saker, takk igjen Åse

Husker godt Groten,Gefion og ikke minst kriminaljornalen.Skumle greier.

Ja hvem av oss husker ikke Grotten Svein. Går ut fra at du husker da vi satt å pratet med gefion mellom Norge å Grand den gang Skopusserboden sto der, artig.

Enda en flott artikkell fra Dag. Kan minnes Grotten som et litt lugubert sted, jeg var aldri innom der så vidt jeg kan huske men de større gutta..ja de kunne fortelle både det ene og det andre om hva som foregikk der og de la selvfølgelig godt på for å imponere oss smågutter. Gefion (Gunnar Frønsdal) som var hans navn skrev mange artige artikler i Kriminaljournalen. Er det noen som kan huske “Godbiten” snackbar som lå på Engen, mener jeg, den var kjent for sine saftig gode Hot Dogs.

Eller var det kansje i Nygaten (Godbiten) lå mens den som lå på engen het “Hollywood”?

Ja selv om jeg ikke var så opptatt av det den gang så synes jeg også at Grotten var litt lugubert. Det som foregikk der var nok bare rykter tror jeg, og som ble forsterket med Gefion sine historier i Kriminaljournalen. Gunnar var fra Sogn, han satt mye inne, mest på grunn av fyll og dumme ting en gjør da. Takk for dine fine ord orly

Ja orly jeg mener Gobitten var i Nygaten, og var kjent for sine gode pølser, var mange ganger der å kjøpte hot dog. Det er også riktig at Hollywood lå på Engen. Selv foretrakk jeg Facil borte ved kinoen, der gikk vi ofte å kjøpte sjokolade med soft is oppi.

Husker gått Grotten Dag. Ja vi var alltid nedom der for å kjøpe soft-ice etter vi hadde vært i Elorado og sett Hoppalong Casidy. Husker spesielt en gang vi gutta var nedom der etter en kinoforestilling, da var det kun hun eldre damen som var der og hun snakket til noen gutter, men antageligvis ville hun ikke ha noen unger der inne akkurat den dagen vi kom inn for å kjøpe den berømte soft-isen til 25 øre for plutselig hylte hun opp og vi ungene ble så skremt av hylet hennes at vi løp ut av isbaren og opp trappene og ut på gaten og ingen av oss turde å gå ned igjen den ettermidagen etter femforestillingen i Elorado-Kino. Hun låste så døren for at ingen andre skulle få komme inn og hva som foregikk i bakrommet der var ikke godt å si. Jeg husker etter den episoden gikk det veldig lang tid før vi turde å nærme oss Grotten-Isbar igjen.

Annonse

Nye bilder