Ka e de du glaner på?

Vist 2800 ganger. Følges av 4 personer.

Kommentarer

Egentlig finnes det ikke noe som heter kunst. Det finnes bare kunstnere og Camilla er en av de lovende.

Ja det vil kanskje noen stride på Erik om at ingen ting heter kunst, men vi sier kunst. Hva er kunst? Kjekt at Camilla er lovende, det er lovende for fremtidens kunst, eller?

Hver enkelt av oss bestemmer hva som er kunst. Det som er kunst for meg behøver ikke være det for andre. En eller annen har sagt noe om at ingen kunstnere er forut for sin tid. De er sin tid. Det er bare alle oss andre som henger litt ekstra, og at mange av dem som kaller seg kunstnere egentlig er kunsthandlere. De bare lager bildene selv. Camilla er ikke kunsthandler – men hun har mange bilder til salgs – tror heller ikke hun selger til folk hun misliker. De må være begeistret for bildene hennes for å få kjøpe. Noen av bildene hennes kan du se her:
http://www.kongeriket.info/camilla

Ja selvsagt er du inne på noe her Erik. Der noen syntes at dette er bare tull syntes andre det er fantastisk, men det er lett å overgå seg selv, når en skal imponere noen om hvor mye greie en har på kunst.
Jeg har et par eksempler på det utført av en av mine gamle sjefer som var kjent som en stor kunstkjenner, men skal ikke ta det her.
Legger ut linken til Camilla på nytt slik at de bare kan trykke på den å komme direkte til hennes bilder. Linken til Camilla sin bilder trykk her

Heller ikke jeg er noen kunstskjenner. Men jeg vet hva jeg liker og hvorfor jeg gjør det. I Finnland er det vanlig at bedrifter kjøper "adelige " til ansatte for lang og tro tjeneste, slik vi kjøper gullur og folk får kongens fortjenestemedalje osv – Her for noen år siden var jeg i Finnland og besøkte en person bedriften hadde kjøpt tittel til – bedriften hadde også gitt ham ca 250000 til innkjøp av kunst på kontoret sitt, og han var veldig stolt og gikk rundt og pekte og forklarte – da han var ferdig spurte jeg ham om det var bevisst at haan hadde hengt 3 av bildene opp ned. Da bannet han høyt – og vi gikk ut og tok en øl.

Ja kan hende det Erik, men hvofor en liker spesielle bilder eller kunst er vel kanskje litt vanskelig. Jeg vet jeg liker best bilder der jeg ser hva jeg ser, det behøver ikke å være fotografisk malt, eller anne form for billende kunst.
Morsom det med bedridts eieren, kan forstå han heller ville ut å ta en øl.

He he – er det ikke slik at man ser det man ser på alle bilder? Han var jo finne – så han forlangte at jeg skulle skylle det ølén med å supa ned 2 black russian

Jo det kan du selvfølgelig si Erik, men når en ikke ser det en ser på, da sere en noe som en ikke kan se. Jeg har vært 2 ganger på det Moderna mueum i Stockholm der så jeg mye som jeg ikke kunne se.

:→

Noe som er helt komisk Dag-Geir, det er bare du og jeg som mener noe om “Camillas” kunstverk

Ja jeg kan vær enig i det Erik, det er veldig rart siden kunst er noe som mange er opptatt av, og at dette bilde er meget spesielt.

Ett herlig innlegg om livets mange gleder. Du har tatt ett godt steg inn i livets mystiske opphav. Bilde er for meg kunst, som viser integralet av livets byggestein, hvor det her vises en antiderivasjon av cellenes betydning. Glimrende-

Du må overbringe dette til Camilla – Trodde ikke bildet ville bli beskuet på andre siden av de 7 fjell

Kjære dag. Du skrev om Camillas maleri. …hvorfor er det så få som kommenterer det?

Ja jeg er enig Jahn Roger det er livets gleder og intregralet av byggesteinen i livet. Takker så mye for flott tilbakemelding.

jeg skal gjøre det Erik, det er ikke så langt over fjellet, kortere en vi tror, iallefall på internett.

I flg Thorstein Selvik er den psykologiske distansen 50 mil mellom Bergen og Oslo- og 5000 mil mellom Oslo og Bergen

Jeg tror Selvik har rett, for oss er det enklere å se til Tigerstaden, men de klarer ikke å se hverken vestover eller nordover, distansene er for lange for dem.

Tror det er de som er for korte

Kanskje vi kan sette maleriet ned på gulvet, så rekker de opp og får se

Fint maleri som viser oss fra den den tiden Bergen var største byen i Norden. Bergen var også størst på eksport og import. Byen hadde også mange av Norges største håndverkslaug.

Ja Bergen var stor den gang, var jo også Norges hovedstad en gang. Det er vel kanskje med sin bakgrunn i Hansa tiden at Bergen er mer internasjonal enn andre byer i Norge.

Noen sier at dagens Norge er sterkt sentralstyrt. Hadde landet vært delt opp i 4 regioner, da måtte Vestlandet og Nord Norge startet med suppekjøkken utenfor Finansdepartementet og Stortinget. Dette for drive nødhjelp i Oslo, som ikke har egne ressurser.

Ja du sier noe der Arne Olav. Men Tyskebryggen kan de ikke ta fra oss, selv om politikerne gjerne ville gjøre det.

Annonse

Nye bilder