Clock around the "Rokk" på Nøstet

Vist 1506 ganger. Følges av 2 personer.

Kommentarer

Dette er et marked svært mange burde se og støtte, vi trenger dette i Bergen.

Er det åpent hver Søndag nå også?

Gjorde et skikkelig kupp her. Truls Synnestvedt – en tidligere BT journalist pekte bort på en mengde bilder og sa" Hvordan har de fått fatt i en original gjennpart av Quislings testamente" . Jeg gikk bort og så. Jo der var det. Jeg tok det med meg bort til damen som betjente standen. Holdt det frem og spurte hvor mye hun skulle ha for det. Hva sier du til 500 spurte hun. Jeg ble litt stum. Hun korrigerte straks til 300. Og jeg betalte og ropte på Truls og fortalte hva jeg hadde gitt. Nå på søndag spurte han som eide antikvitetene på denne standen om hvorfor det var så billig. Han betrygget meg om at jeg hadde gjort en god handel og fortalte at han selv hadde betalt 7000,- for det for 5 år siden, og at det ikke var meningen å selge det. Her var mange góbiter. Jeg stikker ned igjen på søndag.

Ja Aud det er åpnet på søndag. Det er ønske å skape noe for Bergen som kan vare ved og bli en tradisjon. Det er ikke mange byer i Norge som har et Kunst og Antikkmarked.

Bra å få vite hva som hender.Kanskje det er forlite annonsert…Skal nå ta meg en tur der i morgen.Morsomt.Ha en flott helg.

Ja det var litt av et kupp Erik. Det har nok glippet litt der for hun som solgte deg testamentet, ja der ser en hvis man bare tar en tur ned så kan der væøre både det ene og det andre.

Var der i dag også og kjøpte en bok + en gamel “stein” kopi av noen egyptiske dansere som jeg skal mure inn i en vegg i kjelleren min – mange flotte gamle spisestue stoler – om de ikke er solgt til neste uke slår jeg kanskje til

Kom meg ikke ned denne søndagen, dessverre. Blir sikkert fantastisk fint når du får den murt inn. Er det mange stoler som er til salgs?

Håper du fikk en mulighet til å gå ned å se hva som rører seg på Nøsteboden på søndag Aud.

Dessverre,det ble ikke anledning nå-,men håper senere søndager..Morsomt å få vite det i alle fall.

Ja vi får håpe at vi får beholde dette tiltaket, da blir det jo mange muligheter til å ta det i øyensyn Aud.

Annonse

Nye bilder