Nødhjelpen og Jansonbryggen.

Vist 622 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Takker for 19 tomler alt for denne lille artikkelen som jeg la ut for 2 dager siden, tusen takk.

Jeg har vært på denne nødhjelpen mange ganger. Med brukkete armer og hull i hodet opptil flere ganger.

De 4 siste gangene har med mat å gjøre.

Første gangen
var en natt jeg våknet og fikk lyst på ananas jeg åpnet lokket på hermetiukkboksen som falt ned i boksen og forsøkte å ta det opp med fingrene. Resultatet var at jeg måtte sy fire fingre med to sting i hver.

Andre gangen
Da Jeppes åpnet Pizza restauranten i Vågsalmenningen fikk vi spise så mye vi ville gratis – osten klumpet seg og jeg måtte på nødhjelpen. Ble pumpet.

Tredje gangen
Var i treårsdagen til min niese og fikk servert vaffler med brunost – nesten det beste jeg vet. Spiste så mye at nødhjelpen var eneste utvei.

Fjerde gangen
Det var på 17 mai. Stod i kanappet på Bakkehuset, hos Anders og Jenny Følid – Husets frue Jenny hadde laget noen wienerpølser: Disse hadde hun satt fra seg på nederste trinn i kanappet. Begynte å gå ned trappene og trakket i pølsefatet. Beina rett til værs. På ræv i pølsefatet. Støttet nedfallet med venstre hånd og knakk tre fingre. Pølsene ble mos. Porselensfatet var like helt. Den gangen var også nødhjelpen som lå rett nedenfor Bakkehuset grei å ha.

Artig lesning Erik, jammen har du vært uheldig, men du havnet på nødhjelpen av veldig spesielle årsaker, skikkelig morsomt å lese i dag, men den gang da var det nok ikke så godt.

Annonse

Nye bilder