Valget er ditt, eller er det?

Vist 976 ganger. Følges av 5 personer.

Kommentarer

Enig i at det er bedre å stemme blankt enn å sitte hjemme på valgdagen. Da har en i hvet fall markert at en ønsker å stemme, men ikke har funnet et godt nok alternativ. I russiske valg var det tidligere mulighet for å stemme mot alle kandidatene, men det ble avviklet. Tror det ble for populært :-)
… men siden det er valgkamp og jeg er kandidat, så får jeg vel legge til at det beste er å stemme grønt!

Det er bra du er enig Sondre, hadde vel aldri trodd noen annet heller. Syntes dere Grønne på mange måter gjør en del fine ting å setter lys på enkelt saker som er verdt å kjempe for.

Borgerplikt eller rett? Noe forvirret i dine utsagn etter min mening, at våre ledere så langt har kalt det for en plikt viser bare at din stemme er viktig, men for deg eller for dem som skal styre? Vil du påstå at noe som helst endres med Frp eller AP ved makten? Da er man naiv, om man skal snakke om borgerplikt bør man som ett politisk standpunkt la være å stemme, når deltagelsen er under 50% er systemet som har drept flere enn noe annet system fallitt, først da kan vi begynne å endre verden, og nærmiljø!
I Italia skylder man dårlige tider på høyre siden så venstresiden ble valgvinner, i Spania skylder man alt på venstresiden så der feide høyresiden all motstand av banen….. Og dere ser ikke leken de driver på med, det viktigste for begge sider er å sitte der de sitter, hverken mer eller mindre! Sauer som løper politikeres ærend, vi har skiftet ut konger og prester med en ny maktelite som daglig viser hvor mye de bryr seg om mennesker og klode! Så vær snille å stemme, det virker jo så bra…..

Enig med deg,Marcus Aurelius, uansett så frykter jeg at årets Valg blir et “sympativalg”…

Jeg syntes det å stemme er en borgerplikt og en rett vi har som innbyggere av dette lille landet vårt. Vår fedre opplevet fem år da de verken kunne stemme eller heise det Norske flagg. For oss som aldri har opplevet det, kan det være vanskelig å sette seg inn i hvor jæv…….. det var. Nei stemmerett og borgeplikt er utrolig viktig for vår frihet Marcus.

Selvsagt er min stemme viktig både for politikerne og for meg selv, og ikke minst for landes demokrati og vår frihet. Det er veldig viktig at folk stemmer på dem de syntes har et program som ligger dem nærmest på hjertet, eller dem som er som meg vi stemmer på partier på grunn av enkelt saker.

Ja jeg tror at hvis Frp får makten så vil de styre helt annerledes enn Ap, det er helt sikkert. Så da er jeg ifølge deg naiv siden jeg tror det, men det for nå være så.

Hva de gjør og sier i Spania og Italia for bli deres sak, kan ikke se at det har noe med vårt lands styresett. Slutten av kommentaren din overser jeg for den er så lite sakelig.

Vel Tinus om jeg ikke er enig med deg i at det Marcus her skriver i sin kommentar er bra. Men er enig i at sympativalg kan bli et resultat av den tragiske terroren.

Annonse

Nye bilder