Grieghall i 1970 eller pengene tilbake.

Vist 2842 ganger. Følges av 8 personer.

Kommentarer

Det var gode minner det :-) Har fått endel gamle bergens bilder fra 1860-70 talllet og senere, men vet ikkje kem som har tatt de :-)

Her er det en del nye opplysninger for meg, og det har tatt lang tid å få bygd Greighallen,Fra det første spadetaket ble tatt i 1967, til Grieghallen ble tatt i bruk i 1978

Kjekt det Stig, minner er gode å ha, iallefall gode minner. Du må legge dem ut på Fotomuseum la de ikke gå i bosset med neste generasjon, hvem som har tatt dem er ikke altid godt å vite Stig.

Ja skal scanne de og legge de ut. Men årstallet er jeg usikker på, men flere er før skogplantingen på Fløyen.

Det er bra du finner oe nytt her Stein Ove. Ja det tok svært så lang tid, jeg mener de manglet penger en stund. Du vet dette er Bergen i Oslo hadde det aldri hendt.

Flott Stig ser frem til å få se bildene dine.

En virkelig god fortelling og flott dokumentert med bilder. Dette var interessant lesing Dag-Geir.

Takk for det Jan. Det er godt å kjenne sin gamle by, men ikke alltid vi husker så godt.

Joda her fylte jeg bensin på min helt nye Honda Motorsykkel…Det var tider det, flott og se igjen alt dette som nå er vekke for alltid…Flott at dere klarer å få til slike gode gammle historier + bilder fra en svunnen tid..
Tusen takk for flotte opplysninger og fortellinger + bilder til dere alle..Heia Bergen.!!!

ja Honda var ikke å forakte, artig at du husker disse benseinstasjonene, for der var to. Takker ellers for en hyggelig tilbakemelding. Det er viktig syntes jeg å få ned på papiret det som en gang var.

Jeg husker fra tidlig i barneårene da vi bodde i Forswinkelsgate på Nygård at slakter Bye og Oppdahl holdt til i Strømgaten like over Frelsertempelet. Omtrent der som det tidligere Polet i Grieghallen lå. Veldig gøy å lese om dette. Skaper gode minner. Husker de hadde en stålgris i vinduet og den syntes jeg som barn var så fin at når vi gikk forbi der måtte jeg alltid bort for å se på den grisen.

Hei Ingmar Jeg er visst litt treg for denne kommentaren fra deg har gått meg hus forbi. Jeg også husker Bye og Oppdahl, men mener de lå litt lengre borte. Jeg er overbevist om at de lå der når Grieghallen var reist før de rev resten av husene på den siden i Strømgaten. Kan selvsagt rote litt, men dette er noen jeg tror. Artig det du skriver om Stålgrisen.

Det skal du ikke tenke på Dag-Geir. Vet dere har hatt litt mye nu med flytting og div annet viktig å tenke på, så det går helt fint. Ja når du sier det og jeg tenker meg om så tror jeg faktisk talt du har helt rett. Bye & Oppdahl lå kanskje litt lenger borte i retning mot Nygårdsgaten, men ikke så veldig langt bortenfor der jeg sa. Du vet det er mange år siden dette så det er ikke alltid så godt å huske alt. Ja den stålgrisen husker jeg godt. Mener den grisen sto utstilt i alle Bye & Oppdahls butikk vinduer.

Annonse

Nye bilder