Nordneshallen Knutsvik og Campell Andersen.

Vist 2670 ganger. Følges av 8 personer.

Kommentarer

Takk skal du ha,Dag.Dette som du nå skriver,er bare fantastisk,og det STEMMER så enormt med
virkeligheten.Det var andre tider,andre muligheter,men det tredje og siste,VI MÅTTTE GJØRE TING SELV.Der har den oppvoksende generasjon utrolig mye å lære.Vil med dette takke Ronny Knutsvik og
hans medarbeidere får et flott arrrangemeng,og alle deltakere for en herlig aften.Det viser at vi er
fremdeles SAMMENSVEISET uansett alder.Takk for meg.

Fantastisk Dag. Er så enig med deg. det er et spesielt samhold med oss som vokste opp på Nordnes og det virker det som det fortsatt er her ute i Republikken. Det var en fantastisk fest. Takk igjen til de som fikk det til. og spesielt til Knutsvik klanen. Takk for meg.

Takk til deg også Terje. Hyggelig at jeg fikk hilse på deg der ute. Ja det er riktig at vi måtte gjøre tingene selv, så på mange måter hadde vi det bedre. Vi var mer ute i frisk luft, i dag er det værre med denne friske luften. Takk for en hyggelig tilbakemelding Terje.

Takk Torill Ja der var det ute på Nordnes, men det har litt med tiden også tror jeg. Er enig at det var bedre med hensyn til lek den gang, siden vi var så mye ute. Men tror ikke dagens oppvoksende slekt er enig, men det er fordi de er vant til date tv og mobilteloefoner.

Takk for en flott artikkel.Er selv født på Nordnes,men flyttet derfra før jeg fikk mine første barnesko.Men det er flott en vårdag å vandre mellom de gamle husene og se hvor flott det er tatt vare på,både hus og gaterom.

Takk for det Kurt, ros får vi aldri nok av selv om vi nordmenn ikke er flink til å mota ros, men jeg prøver. Ja det er flott å rusle på Nordnes. Jeg har gjort det mange ganger også med gode venner, det gir meg noe hver enste gang.Bare så trist at den delen jeg kjente best ble revet helt unødvendig på 1960 og 70 tallet.

Det var som bare. Dette visste jeg ikke om. Synd jeg gikk glipp av en slik anledning. Er oppvokst på Ytre Markevei. Forøvrig; den ene omtalte kaltes vel for Bayaen ikke Bayasen ?

Baiasen husker eg godt,og takk for en flott artikkel fra meg og……

Ja der fikk du svaret på den Arvid. Bayasen er min beste venn så han kjenner jeg godt og han heter egentlig ja Svein-Ove. Bayeren var eldre enn oss, tipper han et par år, jo så vi hadde både bayeren og bayasen. Takk for kommetaren din Arvid.

Han Bayasen som er din beste venn er han noen år yngre enn deg.Der var en som gikk for Bayeren som jeg tror er på alder med deg Arvid som var forholdsvis liten da han vokste opp.

Nei Torill bayasen og jeg er like gamle og har gått i klasse med hverander på Nordnes skole. Om bayeren var liten i ung alder husker jeg ikke.

Hei Dag!
Er det Svein Ove Monsen som hadde kallenavnet Bayasen? Da er det to med nesten make kallenavn. Han som som Arvid og jeg snakker om er yngre enn deg som gikk for Bayeren. Han bodde på Ytre Markevei eller i et av smauene rundt der omkring.

Tror han kaltes for Bayaen, og bodde i et av smauene.

Hei Torill. Ja det er korrekt, derfor skrev han lengre oppe at han husket baiasen godt, nemlig seg selv.Han yngre bayeren husker ikke jeg.

Mulig det var Bayaren i stedenfor Bayeren, Arvid.

Det var sikkert flere som hadde liknende klengenavn. Men mener han jeg tenker på var i familie med lilliken og at han fatisk bodde i Claus Ockens smug, og han ble kalt bayaen/ bajaen…

Ja det var der helt sikkert Arvid. Jeg visste ikke at lilliken hadde famile i det smauet. Går ut fra at vi nå mener samme lilliken for han fantes der bare en av på Nordnes.

Ja, Ikke 100 % sikker,men mener at bajaen var fetter av Lilliken som bodde i Nordnesveien.

Hei Arvid og Dag!
Jeg har lagt ut et bilde av Bayeren som bodde i Claus Ockenssmauet på Facebook. Jeg fant det under gruppen:
Vi som bor bodde på Nordnes…….. Det er Helge Krydsby som har lagt det ut. Ha en fin helg begge to.

Da er vel det riktig, for det var bare en lilliken som jeg vet om og han bodde som du skriver i Nordnesveien Arvid.

har lett i den facebookgruppen Torill, men så ikke noe bilde av bajaen ? Takker ellers for tipset om denne gruppen

Dag-Geir. selvsagt finnes det kun EN Lillik i Bergen….:-)

Jeg la det bilde som jeg mener er Bayeren på Facebook igår. Helge Krydsby kaller han for Bayeren og han bodde i Claus Ockenssmauet.

Bare hyggelig Arvid.

Det var det jeg inderst visste Arvid. Lilliken var kjent på Nordnes så det skulle litt til å sette det samme navnet på en annen, den gang.

Det var mange tilnavn på Nordnes, det gikk på det mest utrolige…!

Ja det er sant Tinus. Var nok en del navn som kunne være veldig sårende, men de fleste godtok kalle navnene de fikk.

Det er helt riktig, Dag-Geir !!

Annonse

Nye bilder