Mann for sin hatt.

Vist 1122 ganger. Følges av 3 personer.

Kommentarer

Fint bilde av staute karer! Men vet man hvor de er i byen? Teaterparken? Men husene stemmer ikke….

Vel Venke hele artikkelen dreier seg om å forklare dette strøket og hvor de fire arbeidsfolkene står. Det går frem av artikkelen at de faktisk står ute i gaten mellom Teaterparken, som fortsatt ligger der, og Logen eller Den Gode Hensigt. Husene som du ser på hovedbilde forsvant under bybrannen i 1916 slik det også går frem i artikkelen.

Her er det mye god historie,Dag,og tusen takk for at du leter den frem.Det er nok mange uvitende sjeler i Bergen som ikke har helt peiling på dette,deriblant meg selv.Har litt å gjøre nå,men takker igjen for en meget god info.
Fortsett med dette,du har svært mange lesere so er dypt interessert.Hils mor.
Terje.

Jeg var nok litt kjapp med kommentaren. Hadde ikke lest all spennende info.. Vil bare tilføye at dette område er et av de flotteste i byen. Vokset opp i strøket! :)

“vokste” skal det være :)

Greit du så at du var litt kjapp Venke og at du skriver det. Vi kan alle gjøre slike feiler, så det er helt ok, takk for at du leser artiklene mine og ikke minst kommenterer dem.

Takk for din positive kommentar Terje setter pris på det. Skal det og har gjort det Terje. Meningen med mine artikler er å enten få frem minner eller å vise til hvordan det en gang var.

Mye historikk her, skulle ønskt jeg var 10 år eldre

Takk for det Stein Ove, ja noen ganger kunne det ha vært artig å kunne bruke en form for tidsmaskin, jusla gøy.

Annonse

Nye bilder